Over deze website

Vakanties In Zeeland is dé site voor alle Zeeuwen, waar je kunt checken hoe lang het nog duurt voordat het weer vakantie is door middel van de afteltimer. Alle data voor de vakanties staan ook op de site. Ook zijn er uitjes & activiteiten te vinden.

Fout melden

Wanneer u fouten vindt op deze website, kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@vakantiesinzeeland.nl of het contactformulier in te vullen.

Adverteren

Het is mogelijk om uw bedrijf of vereniging te promoten via deze website. Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@vakantiesinzeeland.nl voor alle mogelijkheden.

Activiteit toevoegen

Heeft u binnenkort een activiteit en wilt u deze op onze speciale pagina laten plaatsen? Dat kan! Mail uw activiteit, evenement, optreden of concert naar info@vakantiesinzeeland.nl en vermeld de datum, tijd, locatie, een korte beschrijving, en indien mogelijk een link voor meer informatie en een afbeelding.

Auteursrechten

Alle foto’s en al het andere beeldmateriaal zijn gemaakt door Vakanties In Zeeland. Wanneer u een van de foto’s of afbeeldingen wilt gebruiken, kunt u een mailtje sturen naar info@vakantiesinzeeland.nl of het contactformulier invullen. Mocht u toch denken dat er beeldmateriaal van u op deze website staat, zouden wij dit graag van u willen horen zodat we dit aan kunnen passen.

Tips, vragen of opmerkingen?

We zijn erg benieuwd wat u van deze website vindt. U kunt uw vraag, opmerking of tip doorgeven door het contactformulier in te vullen.

Foto’s

Wanneer u een mooie foto hebt die op de website geplaatst mag worden, kan de foto gestuurd worden naar info@vakantiesinzeeland.nl